radios.....

Not sure how to begin flying for us? Just ask!

Moderator: Moderating Team

Post Reply
ronne

radios.....

Post by ronne » 24 Nov 2008, 22:05

hey i want 2 join but i'm confused on using the radido stack... so do i use the radio stack on vatsim... if i do can someone tell me how 2... thx

User avatar
Dennis
Management/Moderator
Posts: 2861
Joined: 03 Jan 2007, 16:40
Location: Bayamon, Puerto Rico
Contact:

Re: radios.....

Post by Dennis » 25 Nov 2008, 01:27

Just for the record, we encourage but don't require VATSIM to join. 8)
Image
^^Courtesy of Fraser Jeffery. To SimAirline.net. It's been a blast!^^
*Click on the banner for the latest on Viewpoint, the official SimAirline.net blog*

ronnie

Re: radios.....

Post by ronnie » 25 Nov 2008, 21:53

well is there any other online servers u guys fly on... cuz i 'd rather fly it online....

86GTMustang
Pilot
Posts: 12
Joined: 16 Dec 2008, 23:42
Location: KDTW

Re: radios.....

Post by 86GTMustang » 17 Dec 2008, 08:48

You can fly with vatsim. or any other online flight sim. I did today (vatsim). But you do not have to fly online if you don;t want to. Not required for joining.
Image

Post Reply