WOAI Backup

We can help getting more planes in your sky.

Moderator: Moderating Team

Post Reply
sanins192
Management/Moderator
Posts: 7673
Joined: 26 Apr 2007, 21:08
Location: Warwick, England
Contact:

WOAI Backup

Post by sanins192 » 07 Sep 2008, 00:12

I have recently moved computers and that meant I had to move my entire AI collection. I only wanted to copy across the WOAI packages, so I did the backup option and then restored the packages on my new computer. It appears that all of the aicraft have been copied fine, although for some reason only 96 .bgl files are shown in the scenery\world\scenery folder, whereas it says I have 303 airlines installed under the 'expert' section of the installer. Is this correct? I counted the number of .bgls in my older folder and that added up to 330. This makes me think that the installer has missed 27 airlines, although I do not know if some of the .bgls are copies of one another (ie I have British Airways Winter 07 and also Summer 08, so it only copied the 08 one). Could someone please explain if this is right.

The alternative is to simply manually copy the files, although that means they do not register with the installer and so when I come to upgrade a package it will simply add a new one instead of overwriting the prevoius version. Any help please?
Image

NWADC9
Pilot
Posts: 5845
Joined: 11 Mar 2005, 23:27
Location: Pittsburgh

Re: WOAI Backup

Post by NWADC9 » 07 Sep 2008, 04:42

If you manually copy all the files, don't forget to copy EVERYTHING regarding the installer. .dlls, .inis, everything. Then it'll be as if nothing ever happened.
Image

sanins192
Management/Moderator
Posts: 7673
Joined: 26 Apr 2007, 21:08
Location: Warwick, England
Contact:

Re: WOAI Backup

Post by sanins192 » 07 Sep 2008, 14:49

Oh OK. So I have to copy everything that is in the route directory where the installer is found?

Thanks for that solution.
Image

sanins192
Management/Moderator
Posts: 7673
Joined: 26 Apr 2007, 21:08
Location: Warwick, England
Contact:

Re: WOAI Backup

Post by sanins192 » 07 Sep 2008, 16:32

It works now that I have copied across the other files also. Thanks.
Image

Post Reply