Active Sky not working

For all non-SimAirline.net FS flying and add-on recommendations.

Moderator: Moderating Team

Post Reply
RatherBFlyin
Moderator
Posts: 3086
Joined: 09 Jan 2005, 06:52
Location: Apex, NC
Contact:

Active Sky not working

Post by RatherBFlyin » 06 Dec 2009, 21:48

Is anyone having trouble with using any Active Sky products to download realtime weather? Whenever I start ASA, it keeps saying it can't connect to the internet (which I obviously am connected to), and wants to run in offline mode. I can't access the HiFiSim site, either. I just want to make sure I'm not going crazy and it's not just me having trouble. 8)

sanins192
Management/Moderator
Posts: 7673
Joined: 26 Apr 2007, 21:08
Location: Warwick, England
Contact:

Re: Active Sky not working

Post by sanins192 » 06 Dec 2009, 22:45

I've just tried it now and it seems to work. I might be stating the obvious, but have you got 'Online Updates' checked in the options? If you have Internet access I can't see why it won't connect, unless your Internet security or OS is stopping it from accessing the Internet.
Image

RatherBFlyin
Moderator
Posts: 3086
Joined: 09 Jan 2005, 06:52
Location: Apex, NC
Contact:

Re: Active Sky not working

Post by RatherBFlyin » 07 Dec 2009, 00:04

Seems to be working fine, now. I wonder if their servers were down briefly, and just happened to coincide with when I was trying to get a hold of them. :P

Post Reply